MENIU


sâmbătă, 18 iulie 2020

TIPDIGI coduri caen autorizate

Conform Certificat Constatator 2020 activitatile declarate si inregistrate sunt:
 Coduri CAEN autorizate pentru producție
1.   COD CAEN: 1 811 Tipărirea ziarelor
2.    COD CAEN:  5811 Activităţi de editare a cărţilor
3.   COD CAEN:  5812 Activităţi de editare de ghiduri, compendii, liste de adrese şi similare
4.   CAEN  5814 Activităţi de editare a revistelor şi periodicelor
5.    COD CAEN:  5819 Alte activităţi de editare
6.    COD CAEN:  6201 Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)
7.    COD CAEN:  6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe

Coduri CAEN autorizate pentru servicii 
8.    COD CAEN:  6202 Activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei
9.    COD CAEN:  7022 Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management
10. COD CAEN:  7311 Activităţi ale agenţiilor de publicitate

Coduri CAEN autorizate pentru comercializare
11. COD CAEN:  5621 Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente
12. COD CAEN:  4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
13. COD CAEN:  4649 Comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc
14. COD CAEN:  4651 Comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software- ului
15. COD CAEN:  4762 Comerţ cu amănuntul al ziarelor şi articolelor de papetărie, în magazine specializate

TIPDIGI  infiintata in 10.05.2017, CUI 37540654, J18/447/10.05.2017 cu domeniul principal de activitate cod CAEN 8219 – Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat. Aceasta clasa include o gama variata de activitati de copiere, pregatire a documentelor si activitati specializate de secretariat. Activitatile de copiere/imprimare a documentelor incluse aici acopera doar activitati de tiparire într-un numar limitat de exemplare. Aceasta clasa include: pregatirea documentelor; editarea si corectarea documentelor; dactilografierea si procesarea de texte; servicii suport de secretariat; transcrierea documentelor, si alte servicii de secretariat; scrierea scrisorilor sau CV-urilor; asigurarea închirierii casutelor postale si alte servicii postale si de corespondenta cum ar fi presortarea, scrierea adreselor, etc. (cu exceptia publicitatii directe prin posta); fotocopierea; multiplicarea; heliografierea; alte servicii de copiere a documentelor (fara asigurarea serviciilor de tiparire, cum ar fi tiparirea offset, tiparirea rapida, tiparirea digitala, servicii de pre-tiparire.

       Coduri CAEN autorizate pentru producție

 Conform Certificat Constatator 2019 activitatile declarate si inregistrate sunt:
 COD CAEN:  1811 - Tiparirea ziarelor Aceasta clasa include de asemenea: - tiparirea altor publicatii periodice care apar de cel putin patru ori pe saptamana
 COD CAEN:  1812 - Alte activitati de tiparire n.c.a. Aceasta clasa include: - tiparirea revistelor si a altor publicatii periodice, care apar mai rar de patru ori pe saptamana - tiparirea de carti si brosuri, partituri si manuscrise muzicale, harti, atlase, afise, cataloage publicitare, prospecte si alte tiparituri publicitare, timbre postale si fiscale, bilete de banca, cecuri si alte titluri fiduciare, carduri, albume, agende, calendare si alte imprimate comerciale, produse de papetarie personalizate si alte imprimate, tiparire efectuata cu ajutorul presei de tipar inalt, a offset-ului, a fotogravurii, a imprimarii flexografice, serigrafice si a altor prese de tiparit, masini de multiplicat, imprimante de calculator, masini de tiparit in relief, inclusiv masini de tiparire rapida -tiparirea direct pe suport textil, pe material plastic, pe sticla, metal, lemn si ceramica Materialul tiparit poseda dreptul de reproducere (copyright). Aceasta clasa include de asemenea: - tiparirea de etichete si placute metalice prin litografiere, gravare, tiparire flexografica, si alte metode.
 COD CAEN:  5811 - Activitati de editare a cartilor. Aceasta clasa include activitatile de editare a cartilor in forma tiparita, in format electronic sau audio, ori pe Internet. Aceasta clasa include: - editarea cartilor, brosurilor, pliantelor si materialelor similare, inclusiv editarea dictionarelor si a enciclopediilor -editarea atlaselor si hartilor - editarea cartilor in format audio - editarea enciclopediilor etc. pe CD-ROM.
 COD CAEN:  5812 - Activitati de editare de ghiduri, compendii, liste de adrese si similare.
Aceasta clasa include editarea repertoarelor, care sunt protejate sub aspectul formei lor, dar nu si în continutul lor. Aceste liste pot fi editate în forma tiparita sau în format electronic. Aceasta clasa include: -editarea listelor de adrese - editarea cartilor de telefon - editarea altor repertoare sau compendii, cum ar fi compendii de jurisprudenta, compendii farmaceutice
 COD CAEN:  5814 - Activitati de editare a revistelor si periodicelor. Aceasta clasa include editarea periodicelor si a altor jurnale ce apar de cel putin patru ori pe saptamana. Editarea poate fi realizata in forma tiparita sau in format electronic, inclusiv pe Internet. Editarea publicatiilor ce contin programe de radio si televiziune este inclusa aici.
 COD CAEN:  5819 - Alte activitati de editare. Aceasta clasa include: - editarea (inclusiv on-line ) de: - cataloage - fotografii, gravuri si carti postale - felicitari - formulare - afise, reproduceri ale operelor de arta -materiale publicitare -alte tiparituri - editari on-line de informatii statistice sau alte informatii.

       Coduri CAEN autorizate pentru servicii 

 Conform Certificat Constatator 2020 activitatile declarate si inregistrate sunt:
 COD CAEN:  6201 Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)
Această clasă include activitățile de scriere (programare), modificare, testare și asistență privind produsele software. Este asemenea inclusă scrierea de programe urmând indicațiile utilizatorilor (programe orientate pe client). Această clasă include:
proiectarea structurii și conținutului și/sau scrierea codului de calculator necesar pentru a crea și implementa:
sisteme software
aplicații software
baze de date
pagini web
adaptarea software-ului potrivit cerințelor specifice, adică modificarea și configurarea unei aplicații existente astfel încât devine compatibilă și funcțională, potrivit mediului sistemului informatic al clientului
 COD CAEN:  6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe
Aceasta clasa include asigurarea infrastructurii pentru serviciile de gazduire a paginilor web, de prelucrare a datelor si activitati conexe. Sunt incluse activitati specializate de gazduire, cum ar fi gazduirea paginilor web, servicii de streaming (organizare fluxuri) sau gazduire de aplicatii. Activitatile de prelucrare a datelor includ prelucrarea completa si elaborarea de rapoarte specializate pe baza datelor furnizate de catre clienti sau asigurarea prelucrarii automate a datelor si servicii de introducere a datelor, inclusiv activitati de rulare a bazei de date (executare functiuni).
 COD CAEN:  5621 Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente
Aceasta clasa include asigurarea serviciilor de alimentatie bazate pe aranjamente contractuale cu clientul, în locatia specificata de catre client, pentru un anumit eveniment.
 COD CAEN:  6202 Activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei
Aceasta clasa include planificarea si proiectarea sistemelor de calculatoare ce integreaza hardware, software si tehnologii de comunicatii. Serviciile de consultanta pot include si activitatea de pregatire a utilizatorilor.
 COD CAEN:  7022 Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management 
Aceasta clasa include acordarea de consultatii, indrumare si asistenta operationala pentru firme si alte organizatii pe probleme de management, cum ar fi: planificarea strategica si organizatorica, procese de retehnologizare, managementul schimbarilor, reducerea costurilor si alte probleme financiare; obiective si strategii de marketing; planificarea, si politici privind resursele umane; strategii de compensare si pensionare; planificarea productiei si planificarea controlului. Aceste servicii pentru afaceri pot include consultanta, indrumare sau asistenta operationala pentru firme si servicii publice cu privire la: -proiectarea metodelor sau procedurilor contabile, programe de contabilizare a costurilor, proceduri de control bugetar -consultanta si asistenta acordata firmelor si serviciilor publice pentru planificare, organizare eficienta si control, managementul informatiei etc.
 COD CAEN:  7311 Activităţi ale agenţiilor de publicitate
Aceasta clasa include furnizarea unei game complete de servicii de publicitate si de promovare (prin posibilitati interne sau prin subcontractare), inclusiv consultanta, servicii de creatie, productia de material publicitar si cumpararea acestuia. Aceasta clasa include: -crearea si realizarea campaniilor publicitare: -crearea si plasarea reclamelor in ziare, periodice, la radio si televiziune, pe Internet si alte mijloace ddd dd media -crearea si plasarea reclamelor in aer liber, de exemplu afise, panouri si cadre, proiectarea showroom-urilor si aplicarea de colante publicitare pe masini si autobuze -publicitatea aeriana -distribuirea sau livrarea materialelor publicitare sau a mostrelor -creare de standuri, structuri si site-uri de afisare -desfasurarea campaniilor de marketing si a altor servicii publicitare in scopul atragerii si retinerii clientilor -promotii de produse -activitati de marketing prin punctele de vanzare -publicitate directa prin posta

       Coduri CAEN autorizate pentru comercializare

 COD CAEN:  4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
Aceasta clasa include comertul cu amanuntul prin case de comenzi sau prin Internet, de exemplu: cumparatorul alege pe baza reclamelor, cataloagelor, informatiilor furnizate pe un website, a machetelor sau a altor mijloace de publicitate si face comanda prin posta, prin telefon sau pe Internet (de obicei prin mijloace speciale furnizate de un website). Produsele achizitionate pot fi descarcate direct de pe Internet, sau în cazul bunurilor materiale livrate clientului.
Aceasta clasa include:
-comertul cu amanuntul al oricarui tip de produs prin comanda postala
-comertul cu amanuntul al oricarui tip de produs prin Internet, pe baza de comanda
Aceasta clasa include de asemenea:
-vânzarea directa prin intermediul televiziunii, radio-ului sau telefonului
-licitatii cu amanuntul pe Internet
 COD CAEN:  4649 Comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc
Aceasta clasa include:
-comertul cu ridicata al articolelor din lemn, împletiturilor din nuiele, trestie, papura , al produselor din pluta, etc.
-comertul cu ridicata al bicicletelor, piesele si accesoriile acestora
-comertul cu ridicata al articolelor de papetarie, cartilor, revistelor si ziarelor
-comertul cu ridicata al produselor din piele si accesoriilor de voiaj
-comertul cu ridicata al instrumentelor muzicale
-comertul cu ridicata al jocurilor si jucariilor
-comertul cu ridicata al articolelor sportive, inclusiv încaltaminte speciala de sport precum claparii.
 COD CAEN:  4651 Comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software- ului
Aceasta clasa include:
-comertul cu ridicata al calculatoarelor si echipamentelor periferice
-comertul cu ridicata al software-ului
 4762 - Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie, in magazine specializate. Aceasta clasa include de asemenea: - vanzarea cu amanuntul a rechizitelor de birou, cum ar fi creioane, pixuri, hartie etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu